A szénhidrátokról konyhanyelven
Az étkezésünk nagy részét képzik sokszor a kenyérfélék, péksütemények, édességek, tészták.
Megosztom Veletek a tapasztalataimat, élményeimet, hogy mitől kezdődik a zsírpárnák lerakódása, hova és hogyan kerülnek a szénhidrátok a szervezetben. Mit mivel lehet helyettesíteni, hogy a diéta ne a tiltásokról szóljon. Melyek azok a szénhidrátok, amelyeket a szervezet jobban kedvel és amelyek kevésbé rakódnak le zsír formájában.
Ha szeretnél egy családi hangulatú beszélgetést ebben a témában, akkor várlak szeretettel, 2014. okt.20-án, hétfőn, 18.00-kor. Éden Stúdió, Budapest,IX.ker, Ráday u 29. Fsz.1.
Hozzájárulás az estéhez 500Ft.
Jelentkezni lehet a egyenergia@gmail.com címen.